Deo naše porodične riznice je i rakija od dunje EMPERUS Victory, nastala isključivo od plodova autohtonih sorti dunje – leskovačke, vranjske i moravke iz naših EMPERUS voćnjaka. Posle obnove starih šljivika, zasadili smo nove zasade dunja, koji su počeli da donose rod 2012. godine.

EMPERUS Victory sa nagradom i casicom rakije na buretu

EMPERUS Victory čini precizno balansirana kupaža naših najstarijih destilata od dunje, iz 2012. i 2013. godine. Boje starog zlata, odležala deset godina u hrastovim buradima sa Jastrepca, ona opija svojim prodornim mirisom i osvaja svojim potpunim višeslojnim harmoničnim ukusom.

EMPERUS Victory je proizvedena na tradicionalan način, sa fermentacijom bez semene lože. Ona zavodi svojim aromatskim spektrom, u kome se voćni tonovi pretaču u mirisne začine. Sve ove osobine joj daju mogućnost da se konzumira jednako pre, u toku ili posle obroka.

EMPERUS Victory je naša najviše nagrađivana rakija. Naše vitrine su prepune pehara i priznanja, koje je naša rakija od dunje osvojila, gde god se pojavila.

Svakako najbitnije od svih priznanja za EMPERUS Victory je da je na Smotri najboljih srpskih rakija od dunje, koja je održana 2023. godine, proglašena za Najbolju srpsku dunjevaču.

EMPERUS Victory rakija u pakovanju
Proizvedena od autohtonih sorti dunja, stara 10 godina

EMPERUS Victory

17,880.00 rsd

POŠALJITE ZAHTEV U VEZI SA:

EMPERUS Victory

Žao nam je. Nemate dovoljno godina kako biste mogli da pregledate naš web sajt.

Pristup je zabranjen osobama mlađim od 18 godina. Da li ste stariji od 18 godina?