EMPERUS TREZOR

Odlučili smo da sve naše tajne u proizvodnji najboljih svetskih rakija podelimo sa vama i otvorili smo EMPERUS trezor.

Pusti video zapis

EMPERUS trezor vam daje jedinstvenu mogućnost da u svojim EMPERUS buradima čuvate rakije od šljive, dunje, jabuke, višnje ili grožđa, na isti način kako i mi to radimo. Otvaramo vam našu riznicu, da budete njen deo! Želimo da vam pomognemo da svoju rakiju sačuvate za svoje naslednike, da vaši najbitniji životni trenuci budu obeleženi i vašim najboljim rakijama.

Mi ne želimo da priču o srpskim starim rakijama čuvamo samo za sebe, zato i vi možete postati vlasnici delova naše riznice – EMPERUS rizničari.

ČUVAJMO ZAJEDNO JUČE, ZA SUTRA!

EMPERUS rizničar se postaje kupovinom bureta, zapremine 50, 100, 200 ili 220 litara i destilata rakije od šljive, dunje, jabuke, višnje ili grožđa, alk. 60-65% vol.

Nakon kupovine bureta i destilata, smeštamo kupljeno bure u trezor i pred vama stavljamo željeni destilat u vaše bure. Bure se tom prilikom zabravljuje i ključ od katanca imate samo vi. Jednom godišnje, dolazite sa našim tehnologom u EMPERUS trezor i otključavate svoje bure, kako bi se izvršila kontrola kvaliteta destilata koji odležava. Posle provere kvaliteta, plaća se naknada za sledeću godinu čuvanja.

EMPERUS rizničar ima pravo da u svakom trenutku prekine čuvanje bureta i preuzme svoje bure i destilat iz EMPERUS trezora.

ČUVAJMO ZAJEDNO JUČE, ZA SUTRA!

Pusti video zapis
Pusti video zapis

Maksimalni period odležavanja je definisan za svaku vrstu buradi:

za burad od 50 litara – 5 godina,
za burad od 100 litara – 10 godina,
za burad od 200 litara – 15 godina,
za burad od 220 litara – 18 godina.

Posle isteka tog perioda, postoje sledeće mogućnosti za EMPERUS rizničara:

a. prebacivanje destilata u staklene balone i dalje odležavanje destilata u EMPERUS trezoru, u kontrolisanim uslovima i pod nadzorom EMPERUS tehnologa;
b. svođenje destilata na adekvatnu jačinu (alk. 40-43% vol.), hladna stabilizacija, filtriranje i flaširanje u originalne EMPERUS boce, sa personalizovanim etiketama za svakog EMPERUS rizničara ili
c. preuzimanje bureta sa destilatom u zatečenom stanju.

Ispražnjeno EMPERUS bure je vlasništvo EMPERUS rizničara i on to bure može preuzeti ili ga ponovo koristiti za starenje novog destilata.

ČUVAJMO ZAJEDNO JUČE, ZA SUTRA!

Proslavljeni srpski glumac, Miloš Timotijević, je jedan od prvih EMPERUS Rizničara.

Pusti video zapis

IZABERITE VRSTU I KOLIČINU VAŠE EMPERUS RAKIJE!

Product total
Options total
Grand total

* Posle isteka perioda od 3 godine, EMPERUS Rizničar može preuzeti svoje bure i destilat u svakom trenutku.

Žao nam je. Nemate dovoljno godina kako biste mogli da pregledate naš web sajt.

Pristup je zabranjen osobama mlađim od 18 godina. Da li ste stariji od 18 godina?