Naši ljudi

EMPERUS porodicu čine na desetine vrednih i marljivih ljudi, koji svakodnevno rade na tome da tržištu ponudimo najkvalitetnije rakije iz naše destilerije. Ovo su svedočenja nekih od njih.

Пусти видео запис

Ilija Glišić

EMPERUS Agronom

U EMPERUS voćnjacima se primenjuju najsavremenija naučna dostignuća, kao i najbolja praksa, što nam omogućava da imamo najbolju sirovinu za proizvodnju naših EMPERUS rakija.

Пусти видео запис

Ivan Marković

EMPERUS Destiler

EMPERUS destilerija je najsavremenija destilerija u jugoistočnoj Evropi, a i šire. Kod nas postoje tri patenta, koja nisu primenjena ni u jednoj drugoj destileriji na svetu. Celokupna tehnologija, koja je instalirana u EMPERUS destileriji, omogućava proizvodnju najboljih i najčistijih voćnih destilata.

Пусти видео запис

Slobodan Pavlović

EMPERUS Podrumar

Tehnološko starenje i odležavanje EMPERUS destilata se odvija u buradima od hrasta kitnjaka, sa srpskih planina, u strogo kontrolisanim uslovima, pod budnim okom EMPERUS tehnologa i podrumara.

Пусти видео запис

Marko Stanković

EMPERUS Direktor

EMPERUS MISIJA – predstaviti srpsku rakiju širom sveta i postaviti je na mesto koje ona zaslužuje – uz rame najpoznatijim svetskim jakim alkoholnim pićima.

EMPERUS VIZIJA – proizvodnja rakije od najboljih plodova iz naših voćnjaka, da brend EMPERUS bude sinonim za proizvodnju rakije najvišeg kvaliteta!

ČUVAMO JUČE, ZA SUTRA!

Žao nam je. Nemate dovoljno godina kako biste mogli da pregledate naš web sajt.

Pristup je zabranjen osobama mlađim od 18 godina. Da li ste stariji od 18 godina?