U našoj porodičnoj riznici najviše prostora zauzimaju destilati nastali 1994-1997. godine. Sada, pažljivim spajanjem u jednu kupažu, spremni smo da vam pružimo privilegiju – uživanje u EMPERUS Privilège.

EMPERUS Privilège rakija
Pusti video zapis

EMPERUS Privilège je šljivovica tamnorubin boje, svežeg i cvetnog mirisa, koji potiče od starih autohtonih rakijskih sorti šljiva – požegače i rankovače. Celokupan proces prerade, fermentacije i dvostruke destilacije urađen je na tradicionalan način, koga se držao i koji je baštinio deda Vasilije. Zato smo i stavili njegov potpis na poleđini boce.

EMPERUS Privilège ima potpun ukus stare srpske šljivovice, koja je odležala u buradima od hrasta kitnjaka sa Jastrepca, Radana i Stare planine. Završnica je duga, topla i meka, višeslojna i harmonično uravnotežena. Zbog svojih aromatičnih specifičnosti, ova rakija se pije na sobnoj (ambijentalnoj) temperaturi, prevashodno kao dižestiv.

EMPERUS Privilège je naša najviše nagrađivana šljivovica, višestruki šampion na mnogim sajmovima i manifestacijama.

Svakako, najznačajnije priznanje došlo je sa Smotre najboljih srpskih šljivovica, koja je održana 2021. godine, kada je devetočlana komisija rakiju EMPERUS Privilège, u konkurenciji od preko 100 šljivovica, proglasila za Najbolju srpsku šljivovicu.

Najbolja srpska sljivovica nagrada i rakija Emperus Privilege

REKLI SU O NAMA

EMPERUS Privilège je, prema rečima prof. dr Ninoslava Nikićevića, prva šljivovica u Srbiji koja je dobila ocenu za kvalitet preko 19,00 od strane svih članova sedmočlane međunarodne stručne komisije. Naime, na Voždovim danima rakije 2021. godine, svako od članova međunarodne komisije eksperata za senzorno ocenjivanje rakija, dodelio je toj našoj rakiji ocenu preko 19,00, dok je prof. dr Nikićević toj rakiji dao ocenu – 19,70.

Pusti video zapis
EMPERUS Privilège - prof. dr Ninoslav Nikićević (2021.)
Pusti video zapis
EMPERUS Privilège - g. Veroljub Urošević (2021.)
Proizvedena od autohtnih sorti šljiva, stara 25 godina

EMPERUS Privilège

79,800.00 rsd

Na zalihama

POŠALJITE ZAHTEV U VEZI SA:

EMPERUS Privilège

Žao nam je. Nemate dovoljno godina kako biste mogli da pregledate naš web sajt.

Pristup je zabranjen osobama mlađim od 18 godina. Da li ste stariji od 18 godina?